zaterdag 1 april 2017

Sta op en schitter!

 Wat gaat de tijd snel he? Ik vergeet soms gewoon om mijn blog bij te werken. Denk je nu... wat is het rustig? Volg dan mijn instagram en fb pagina Huisjevijf. Daar post ik wat vaker wat losse projectjes.
Maar... nu weer even gelijk alles in een lange post. 
Want ik heb niet stil gezeten.... inmiddels ben ik drie workshops en een beurs verder.

Sta op en schitter. Jesaja 60. Een tekst die de laatste weken steeds terug kwam in onze preken, openwoordavond, leidersoverleg en huiskring... op mijn werk...zo mooi hoe de Heilige Geest in allen onafhankelijk aan het werk is en het samen brengt. We mogen in deze tijd op staan, want de heerlijkheid van de Heer is over ons.
Ik verlang ernaar en ik hoor het wel eens mensen zeggen. Ik zie gewoon wat aan je... ja dat kan kloppen...het is de Heerlijkheid van Jezus....en dat wat ik heb dat kan jij ook hebben! Vorige week zei mijn collega het nog... wat een rust heb je toch? Hoe doe jedat? Het is de vrede die je krijgt als je Jezus gaat leren kennen en je fellowship met Hem hebt zei ik... Daarnaast spreek ik Zijn zegen over mijn werk uit, rust en vrede over de clienten.
Ik mocht op staan en schitteren ook op mijn werk! 

 En in al die Schittering mag ik ook een licht zijn in eigen kring. Ook al geef ik workshops aan dames uit verschillende kerkgemeenschappen...  We zijn 1 in de Geest en behoren tot hetzelfde Lichaam met Jezus als hoofd.  We hebben de eenheid in het geloof.  En de opdracht om elkaar lief te hebben ondanks onze verschillen in bijvoorbeeld avondmaal, doop, tongentaal etc. (1 johannes 3:23)
Hij roept ons op in deze tijd tot eenheid in het lichaam in voorbereiding op de terugkomst van Jezus.( efeziers4:13) 
En die eengeid mag ik op dit moment ervaren bij de workshop. Daar ben ik dankbaar voor. Voordat de dames komen bid ik voor goede avond en liefdevolle gesprekken en het zijn gezegende avonden.
 
Vooral nu we richting Pasen gaan... 
Deze foto's zijn eigen werk overigens. De foto hierboven Daar heb ik gewerkt met de gansaitambiset
. Tijdens de workshops zijn de templates erg geliefd. Zie de foto daarboven met de rozen.
Maar ook de volgende
 
Het is een soort pasta die je ook daarna weer kan bewerken met verschillende mediums.

De craftbijbel heeft aan de buitenzijde een saaie look en vroeg om een creatieve uitspatting. Daar is vandaag eindelijk van gekomen.
Hier het resultaat:
 Tot zover even bijgeschreven. 
Ik ben al weer toe aan een nieuwe techniek... ik moet het nog uitwerken en dan komt er wel weer een post...
Tot dan! Blessings!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten